Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ.

Δύσκολες οι προσαρμογές για είκοσι πέντε διαφορετικές προσωπικότητες μέσα στον ίδιο χώρο, όμως το προσπαθούμε και μάλιστα στόχος είναι να είναι παιχνιώδεις οι δραστηριότητες για να έχουμε συμμετέχοντες χαμογελαστούς και ευχαριστημένους. Για το λόγο αυτό προσπάθησα να εντάξω στην παρακάτω ιστορία, τον αγαπημένο τους πλέον Μπόμπο. Είναι μια ιστορία-συνέχεια θα μπορούσα να πω της περσινής ιστορίας "Ο Φιρφιρίκος και το γυμνό δεντράκι" που μας βοήθησε να κάνουμε μια εισαγωγή και να μιλήσουμε για το Φθινόπωρο αλλά κυρίως να εντάξουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα τη συμπλήρωση του ημερολογίου.










 Έγινε λοιπόν αφήγηση της ιστορίας σήμερα με τον Μπόμπο και το γυμνό δεντράκι, που είχαν τη προηγούμενη ημέρα ετοιμάσει τα παιδιά, να συνδιαλέγονται. Ο Μπόμπος ζήτησε τη βοήθεια των παιδιών, τα οποία ανταποκρίθηκαν με χαρά και όντας ζευγάρια μάζεψαν όλα τα φυλλαράκια, που είχα σκορπίσει στη τάξη. Να σημειώσω εδώ ότι τα φύλλα τα είχαν ζωγραφίσει και τα είχαν κόψει τα ίδια τα παιδιά εχθές. 
 Τις προσεχείς ημέρες θα αναρτήσω και φωτογραφίες από τις συγκεκριμένες δράσεις, αφού ακόμα περιμένω την έγκριση από κάποιες μανούλες.
 Σημασία πάντως έχει ότι τα φύλλα-ημέρες της εβδομάδας μπήκαν στη θέση τους και από σήμερα αρχίσαμε και επισήμως να κάνουμε ημερολόγιο.

1 σχόλιο: