Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Πασχαλινές κατασκευές - Νο 4

Για πρώτη φορά φέτος, ακολουθώντας τα βήματα αγαπημένης συναδέλφου, αποφάσισα οι κατασκευές των παιδιών να φύγουν σε καφάσια. Στην αρχή της εβδομάδας ήρθαν μανούλες στη τάξη μας, ορίστηκαν ως βοηθοί στις ομάδες των παιδιών και τα βοήθησαν να βάψουν τα καφάσια τους. Τα παιδιά ζωγράφισαν κάποια σχέδια, τα έκοψαν και  τα κόλλησαν προκειμένου να στολίσουν την μπροστινή μεριά του καφασιού.





Αφού ετοιμάστηκαν τα πασχαλινά μας καφάσια, τα γεμίσαμε με τις δημιουργίες των παιδιών.







 Στα καφάσια δεν φαίνονται, γιατί είχαν τραβηχτεί ήδη οι φωτογραφίες, αλλά προστέθηκε και από ένα σπιτικό χειροποίητο τσουρέκι, που προθυμοποιήθηκε  να μας ετοιμάσει μια μανούλα.
Οι μανούλες επίσης μας βοήθησαν την Τρίτη να ετοιμάσουμε πασχαλιάτικα κουλουράκια στο σχολείο μας, όπως και μανούλες ανέλαβαν το χρονοβόρο έργο να τυλίξουν τα ανοιξιάτικα στεφάνια όλων των παιδιών με design χαρτοπετσέτες.
 Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την βοήθεια και τη συνεργασία σας, για την πάντα καλοδεχούμενη ανταπόκριση σας σε ότι κι αν σας ζητήσω.
 Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, να ετοιμάσουμε κι άλλες κατασκευές, από αυτές που κάνουν τα πρόσωπα των παιδιών ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου