Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Το κουτί της φιλίας'' γέμισε καρδιές



 Από τέλη Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα παιδιά να παίρνουν σπίτι τους καθημερινά από μια καρδιά, για να τη κόψουν και να την αφιερώσουν σε έναν από τους συμμαθητές τους, γράφοντας με τη βοήθεια πάντα των γονιών τους και ένα χαρακτηριστικό του φίλου τους, εξηγώντας με αυτό τον τρόπο το λόγο που του χαρίζουν τη καρδιά της φιλίας.
 Είχαμε από την αρχή της δράσης ανακοινώσει ότι σήμερα, τη τελευταία ημέρα πριν κλείσουμε για τα Χριστούγεννα, θα ανοίξουμε το κουτί της Φιλίας και θα διαβάσουμε το περιεχόμενο των καρδιών. Ενδεικτικά διαβάσαμε 5-7 καρδιές από κάθε παιδί. Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό δεν υπήρχε ο χρόνος για να διαβαστούν και οι εξακόσιες καρδιές που συγκεντρώθηκαν μέσα στο κουτί.(25 παιδιά x 24καρδιές ο καθένας).
Προτάθηκε στους γονείς να συνεχίσουν το διάβασμα απαραιτήτως στο σπίτι και να φωτογραφήσουν το παιδί τους μαζί με τις καρδιές που δέχτηκε από τους φίλους του και να μου τις στείλουν, όσοι έχουν τη δυνατότητα και το επιθυμούν. 
Η πρώτη φωτογραφία κατέφθασε και θα ήθελα ειλικρινά να μπορούν να δουν όλοι το πρόσωπο της μικρής Μαρίας με όλη τη περηφάνεια της αλλά και τη χαρά, που την μοιράζεται μαζί μας.

Η Μαρία παρέα με τα σχόλια των φίλων της.

Εννοείται ότι με μεγάλη μου χαρά θα αναρτήσω και όσες φωτογραφίες μου σταλούν ακόμα.
Σας ευχαριστώ όλους γονείς και μαθητές που γέμισαν σήμερα το σχολειό μας με καρδιές αγάπης και φιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου