Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές 2015

Διακοσμητικά χάρτινα πιάτα, βαμμένα με τέμπερα, πασπαλισμένα με μπόλικη χρυσόσκονη και στο κέντρο χαρτοπετσέτα με χριστουγεννιάτικο θέμα.




Οι φάκελοι που θα πάρουν τα νήπια τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους, είναι δημιούργημα δικό τους. Στη φωτοτυπία σε Α3, υπήρχε ο Άγιος Βασίλης και ένα δέντρο σε χιονισμένο τοπίο. Κάθε παιδί πρόσθεσε και τα δικά του σχέδια στο θέμα. Μερικά από αυτά είναι παρακάτω, όλα τους είναι στολισμένα στην αίθουσα μας.





Πριν καν έρθει ο Δεκέμβρης εκφράστηκε η επιθυμία από τα παιδιά να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα δεντράκια, με πολλές μπάλες και μεγάλο αστέρι.
Το τρίγωνο είναι από κανσον, οι μπάλες πλαστικές χάντρες, το αστέρι μεταλιζέ αφρώδες και ο κορμός από γλωσσοπίεστρο, ζωγραφισμένο με μαρκαδόρο.
Ιδού τα δεντράκια μας.



Κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα ημερολόγια για τη νέα χρονιά. Φέτος τα παιδιά επέλεξαν ένα αρκουδάκι για να στολίζει το δωμάτιο τους.



Με το που γεννήθηκε το Θείο Βρέφος άγγελοι εμφανίστηκαν στον ουρανό και άρχισαν να ψέλνουν. Τα δικά μας αγγελάκια μπήκαν κάτω από το δέντρο μας, για να μας ακούν, όταν τραγουδάμε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου