Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Δυο μάσκες~Μια ιστορία~Πολύ παιχνίδι και διασκέδαση!!!



Οι μαθητές ζωγράφισαν κι έκοψαν τις μάσκες τους προκειμένου να τις φορέσουν και να παίξουμε. Όμως χρειάστηκε να εμπνευστούν μια ιστορία για να έχουμε ένα σενάριο να δραματοποιήσουμε.

"Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια λίμνη ζούσε ένας πράσινος κροκόδειλος με μαύρα μάτια που του άρεσε να κολυμπάει εκεί και να παίζει κρυφτό. Επίσης του άρεσε να φωνάζει τους φίλους του, να κάθονται σε κύκλο και να λένε τα νέα τους.
Εκεί κοντά, σε μια φάρμα, ζούσε ένας μονόκερος. Ήταν ένας ροζ, χαρούμενος μονόκερος με μπλε μαλλιά και χρωματιστό κέρατο. Στον μονοκέρο άρεσε να μαγειρεύει σούπα και να καλεί τον κροκόδειλο να τρώνε παρέα.
Ο κροκόδειλος είχε μια κακή συνήθεια. Όταν έβηχε και φτερνιζόταν δεν έβαζε το χέρι του μπροστά στο στόμα του. Έτσι την τελευταία φορά που έφαγαν μαζί, ο μονόκερος αρρώστησε. Είχε μύξες, πυρετό και βήχα. Τότε κάλεσε τον γιατρό-γουρούνι (ντοκτορ Γουρούνης😂😂😂) για να τον κάνει καλά. Ο γιατρός γιάτρεψε τον μονόκερο. Του έδωσε φάρμακα και αντιβίωση. "Να τα πίνεις κάθε 8 ώρες, κάθε μέρα" του είπε. Όντως ο μονόκερος έγινε καλά σε τρεις μέρες.
Τότε λοιπόν μαγείρεψε και κάλεσε τον φίλο του τον κροκόδειλο και του είπε: "Μην το ξανακάνεις αυτό. Πρέπει να βάζεις το χέρι σου μπροστά στο στόμα σου". Ο κροκόδειλος ζήτησε συγνώμη και μετά το φαγητό έπαιξαν κυνηγητό!!!"

Οι κροκόδειλοι έτοιμοι για δράση!

Μέσα στης λίμνης τα νερά!


Έτοιμοι και οι μονόκεροι!


Καλπάζοντας στο λιβάδι!


Οι μονόκεροι μαγειρεύουν τη σούπα!



Μονόκεροι και κροκόδειλοι τρώνε παρέα τη σούπα!



Οι μονόκεροι αρρωσταίνουν!


Μόλις ανάρρωσαν οι μονόκεροι κάλεσαν τους κροκόδειλους να φάνε και να μιλήσουν!!!








Μονόκεροι και κροκόδειλοι, μετά από τη συζήτηση για τους κανόνες υγιεινής, παίζουν ανέμελοι απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου