Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Μια ιστορία με ήρωες τους μασκαράδες μαθητές και τη νηπιαγωγό του τμήματος.

 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αράχνη, που καθόταν μόνη της(η νηπιαγωγός), όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν οι πυζαμοήρωες και την απήγαγαν. Η αράχνη έκλαιγε και φώναζε να την αφήσουν αλλα αυτοί δεν άκουγαν.

Την άρπαξαν και την πήγαν σε ένα πειρατικό καράβι που είχε τέσσερις καλούς πειρατές.

Οι πειρατές λυπήθηκαν την αράχνη και αποφάσισαν να την βοηθήσουν. Φώναξαν τους δυο σπαιντερμαν.

 Οι σπαιντερμεν έτρεξαν αμέσως όμως δεν μπορούσαν να σηκώσουν την αράχνη , γι αυτό φώναξαν τον Πητερ Παν για να της ρίξει λίγο μαγική χρυσόσκονη.

Με τη μαγική χρυσόσκονη η αράχνη έφτασε στο παλάτι με τις πριγκίπισσες. Οι όμορφες πριγκίπισσες έπαιζαν στον κήπο με μια πεταλούδα και η αράχνη πήγε να παίξει μαζί τους.

Από το πολύ παιχνίδι οι πριγκίπισσες πείνασαν και μπήκαν στο παλάτι για να φάνε. Φώναξαν τον μάγειρα για να παραγγείλουν το γεύμα τους.



Ο μάγειρας πήρε παραγγελία και πήγε να την ετοιμάσει. Οι πριγκίπισσες καθόντουσαν ανέμελες στο τραπέζι και περίμεναν, όταν πέρασε κάτω από το τραπέζι ένα ποντίκι.

Οι πριγκίπισσες βλέποντας το ποντίκι τρόμαξαν πάρα πολύ, ανάβηκαν στο τραπέζι και άρχισαν να φωνάζουν βοήθειααααααα.
Τότε ήταν που εμφανίστηκαν για να τις σώσουν ο σερίφης, ο ιρον μαν και ο αστυνόμος.


Εδώ ολοκληρώθηκε η  ιστορία που εμπνευστήκαμε με τα παιδιά, προκειμένου να την δραματοποιήσουμε στο σχόλασμα στους γονείς του τμήματος. Με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο αποχαιρετίσαμε για φέτος τις Απόκριες!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου