Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Επόμενο ταξίδι στη Δανία.


 Διαβάζοντας όλοι μαζί το νέο μήνυμα του δράκου Ταξιδούλη, το οποίο έφθασε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανυπομονούσαμε να παραλάβουμε το ταμπλό του επιτραπέζιου για να του φτιάξουμε τα πατήματα. Τα παιδιά επέλεξαν  τα πατήματα να είναι παπάκια και μόλις παραλάβαμε από το άλλο νηπιαγωγείο το ταμπλό ξεκινήσαμε να τα ετοιμάζουμε.


 Η εργασία μας για το επιτραπέζιο ολοκληρώθηκε και έμενε να ετοιμάσουμε τις οδηγίες του επιδαπέδιου παιχνιδιού.  Συζητήσαμε με τα παιδιά και αποφασίσαμε πως θα θέλαμε να παίζεται το παιχνίδι, γράψαμε τις οδηγίες και τις διαμοιραστήκαμε με τα άλλα σχολεία. 


 Κάθε νηπιαγωγείο είχε αναλάβει ένα συγκεκριμένο κομμάτι να ετοιμάσει, τόσο στο επιτραπέζιο παιχνίδι, όσο και στο επιδαπέδιο κι όλα αυτά βέβαια μετά από συνεννοήσεις και συνεργασία των νηπιαγωγών. Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή και των δύο παιχνιδιών, τα παιχνίδια επισκέφτηκαν και τα 5 νηπιαγωγεία προκειμένου να παίξουν όλοι οι μαθητές με αυτά. 
 Στα πλαίσια αυτής της δράσης E twinning οι μαθητές του 9ου νηπιαγωγείου Περάματος επισκέφθηκαν, γνώρισαν από κοντά και έπαιξαν με τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου Περάματος. Με ενθουσιασμό οι μαθητές μου ανυπομονούσαν να γνωρίσουν τους φίλους τους, που είχαν δει μόνο στη διαδικτυακή μας συνάντηση. Έπαιξαν όλοι μαζί το επιδαπέδιο παιχνίδι που μόνοι τους έφτιαξαν και όχι μόνο, έφαγαν παρεούλα και γιόρτασαν την γνωριμία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου