Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

OYT OF EDEN LEARN - FOOTSTEP 2.4

 Πλησιάζουν Χριστούγεννα και έχουμε μπει στην πλατφόρμα του Out of Eden Learn για να απαντήσουμε σε σχόλια που μας έχουν κάνει φίλοι μας από άλλα σχολεία του walking party που συμμετέχουμε. Τότε ήταν που προέκυψε το ερώτημα αν ο κος Paul έχει χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα παιδιά συνειδητοποίησαν ότι δεν θα μπορούσε να έχει δεντράκι γιατί μετακινείται συνεχώς και δεν μπορεί να το κουβαλάει. 
Το δεύτερο ερώτημα που τους απηύθυνα ήταν "Τι θα μπορούσε να στολίσει για τα Χριστούγεννα ο κος Paul;". Η απάντηση ακούστηκε εντελώς φυσικά και αβίαστα. Την καμήλα του.
Τα παιδιά λοιπόν πρότειναν πως ακριβώς θα μπορούσε να την στολίσει για να είναι και ο ίδιος μέσα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
- Από τα αυτιά της θα κρεμάσει χριστουγεννιάτικες μπάλες, σαν σκουλαρίκια.
- Στα πόδια της θα στολίσει πολύχρωμες γιρλάντες.
- Στην καμπούρα της θα στερεώσει τα χρωματιστά φωτάκια και βέβαια στο κεφάλι της καμήλας επάνω, θα βάλει το αστέρι.
Επειδή η ιδέα της στολισμένης καμήλας μας χαροποιούσε ιδιαίτερα, αναζητήσαμε στο διαδίκτυο και διαλέξαμε μια καμήλα για να την ζωγραφίσουν και  εννοείται να την στολίσουν τα ίδια τα παιδιά, έτσι όπως την φαντάστηκαν.







 Αν και η δραστηριότητα αυτή έγινε δυο μέρες πριν κλείσουμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων και είχαμε αρκετές απουσίες, αυτές είναι οι καμήλες που ολοκληρώθηκε η ζωγραφική τους και μαζί με τις ευχές των παιδιών τις ανεβάσαμε στην πλατφόρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου