Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας.

 Κόκκινα ταρανδάκια κηροπήγια με φωτεινές μυτούλες. Χρειάστηκε λίγο χρόνος παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Αρχικά έβαψαν τα πλαστικά μπολ γιαουρτιού, τα οποία είχα τυλίξει με χαρτοταινία για να πιάσει η τέμπερα. Έκοψαν το ταρανδάκι, που είναι από φελλό και τα χάρτινα κερατάκια. Κόλλησαν ματάκια και μύτη, ζωγράφισαν στοματάκι και έτοιμο το διακοσμητικό μας  κηροπήγιο. 

Μεταλιζέ διπλής όψεως,χρησιμοποιήσαμε για τα mobile ελατάκια. Ένα μαγικό χαρτί, όπως είπαν τα παιδιά γιατί έτσι όπως  το διπλώνεις μένει το σχήμα του. Τα παιδιά έκοψαν τις λωρίδες, διακρίνοντας τα τέσσερα διαφορετικά μήκη τους και μετά χρειάστηκε μόνο να το συράψω.

Αστεράκια τριών μεγεθών από αφρώδες υλικό με glitter. Το μεγάλο, το μικρό, το μεσαίο, το μεγαλύτερο, το μικρότερο, το πιο μεγάλο, το πιο μικρό είναι έννοιες που δουλέψαμε για να διαλέξουν τα παιδιά τα αστεράκια που έκοψαν .

Ζωγραφική σε καμβά με πινέλα και μαρκαδόρους και πήλινα διακοσμητικά στοιχεία για το ημερολόγιο του 2015. Το θέμα του σχετίζεται με πίνακα ζωγραφικής, την "Έναστρη νύχτα"  του γνωστού ζωγράφου Van Gogh.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου